sábado, 14 de marzo de 2009

http://lavoltadels25.cat/



Havia de parlar d'un blog de viatges titulat tuaventura.org però mirant la tele l'altre dia vaig descobrir una altre pàgina que hem va cridar més l'atenció. Sense ànims d'ofendre.

lavoltadels25.cat és una pàgina culturalment enriquidora i a la vegada, inspiradora.

Un periodista que acaba de fer 25 anys decideix anar a donar la volta al món durant un any, i l'objectiu d'aquest blog és anar penjant les entrevistes que farà, en els diferents països, a 25 joves de 25 anys. D'aquí ve el nom.

Marc Serena, l'autor dels escrits i l'aventurer avisa: "Escriuré poc però cada dia!" Amb aquesta màxima el jove ens va mostrant, amb poca lletra i molta imatge, el més destacable de cada ciutat. Petites joies que t'obren l'ànima cap a un món desconegut per a molts dels seus lectors però que d'aquesta manera, la va engrandint cada dia.

Aquí us deixo una mostra de l'últim descobriment del Marc i, en conseqüència, meu també.


Això és l'esmozar típic australià, el Vegemite. Un aliment que s'ha de menjar sempre amb alguna cosa més, formatge com podem veure a la imatge, etc. Segons l'autor del blog ho va trobar "horrible". Tot serà que ens atrevim nosaltres a fer el mateix que en Marc Serena i anem a descobrir món. Només així podrem donar la nostra opinió del Vegemite, per exemple.


Salut company!

No hay comentarios:

Publicar un comentario